Followers

Saturday, December 20, 2014

Cuti2 PD

Alhamdulillah..
Cuti ni dapat merealisasikan impian utk duduk di Grand Lexis PD

CS saja buat surprise kat diorang
CS packing baju senyap2
Masukkan dalam kereta senyap2
Pastu ajak diorang pergi

Tapi Haikal ni cerdik sikit
Dia nampak CS bawa charger
Dia dah rasa dah kitaorang akan tidur di tempat lain
Gelak2 je dia

Aidit sebenarnya dok zikir ajak pergi Avani
Tapi sebab dulu dah pernah pergi sekali
So nak try kat Lexis ni la plak
Nak mandi kolam puas2

Yaey!!!memang berbaloi la pergi sini
Depa mandi tak sudah2
Takpe2 teruskan...ntah bila datang sini lagi..

















Wednesday, August 27, 2014

Saturday, August 2, 2014

Selamat Hari Raya!!!

Syawal 2014
Gambar complete satu family nampaknya tak ada..
masa ni Aimi tengah tidur














































Saturday, July 5, 2014

Tengok Perut Kapal Terbang

Ini cerita sudah lama, HD bawa tengok perut kapal terbang yang sedang nak mendarat. Mula2 macam eh takde pun, tapi bila dah dekat senja selang 5 minit ada je kapal terbang lalu. Gambar ni Aimi yang amik sebab dia yang pegang handphone.





Saturday, June 14, 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...