Followers

Saturday, March 31, 2012

Aimi Potong Rambut



"Saya ada dengar ibu kata nak potong rambut saya kat kedai"
"Tapi tiba2 di suatu pagi sebelum hantar ke taska ayah saya potong rambut saya "
"Saya dah kata tak nakkkkk!!!"
"Tapi suara saya tak keluar -sebab saya belum pandai cakap :(
"Tetiba je bila ibu ambik saya dari taska
Ibu saya panggil saya 'Abu Bakar Ella!"
Huk! huk!

Tuesday, March 20, 2012

Sunday, March 18, 2012

Jalan-jalan Pulau Pinang

Masa cuti sekolah  baru bermula, CS rasa..
Banyaaaakkk sangat kerja sekolah nak kena buat
Terutamanya bab menanda kertas periksa
Mood pun tak berapa best 
Sebab HD nak ride 3 hari 2 malam
Meninggalkan kitaorang 

Bila HD balik dia kata dah booking hotel kat Penang
CS pun teruja gak
Walaupun pada awalnya nak balik Segamat
Tapi kerana tak pernah pergi Penang
CS pun setuju & balik Segamat pun di postponed minggu depan

Kerja sekolah?
CS  bawak gak laptop ngan kerja2 sekolah
Hehe..kat sana apa pun tak buat
Nasib baik dah abis menanda
Cuma key in data je lum siap
Yang penting kita enjoyy!!!



Gambar di jendela hotel E&O, P.Pinang






Wednesday, March 14, 2012

Tuesday, March 13, 2012

Animation

Yeay! Setelah menggodeh beberapa website
CS dah tau cara nak buat gambar bertukar2 ni
Hepi sangat!!!..



Saturday, March 10, 2012

Bagan Lalang Escapade

Yeay! cuti sekolah selama seminggu sudah bermula...
HD dah merengek2 nak pergi ride 3 hari 2 malam
CS pun tuntut la jalan2 cari makan
Yelah..nanti HD bergumbira dengan kawan2
CS bergelut dengan 5 orang budak ni plak kan ..

Jadi CS ajak HD pergi Bagan Lalang lagi
Kali ni CS ajak tidur sana
sekali2 nak jugak tidur kat tempat yang lain














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...